Het energiecafé: 13 oktober 2021

gepubliceerd
29 maart 2022, 13:09

Het energiecafé: 
13 oktober 2021   
De Wiekslag 
Start om 19.30 uur

Voor de energiecafé’s heeft Arnold Strijker (Invent Beilen) van 4 woningen, ieder uit een andere bouwperiode energieadviezen gemaakt. De energieadviezen liggen klaar, nu is het tijd voor het eerste energiecafé, onder het genot van een kop koffie en daarna een drankje.

 

Op 13 oktober 2021 gaan we de woningen in de bouwperiode tot 1925 onder de loep nemen.

 

Komt allen!

Het energiecafé: 13 oktober 2021 
De Wiekslag
Start om 19.30 uur 

Tijdens deze eerste editie van het energiecafé wordt informatie gegeven over de energieadviezen die zijn uitgebracht door Arnold Strijker (Invent Beilen) m.b.t. woningen in Wapserveen die gebouwd zijn in de periode tot 1925. Wellicht kunnen deze adviezen gebruikt worden door eigenaren van vergelijkbare woningen.

Dit energiecafé is bedoeld om met elkaar in gesprek te komen over het thema energie. Iedereen kan tijdens de avond zelf een onderwerp aandragen of een vraag stellen. Dus heb je een vraag, een kwestie, een onderwerp wat je wil bespreken en je wilt horen hoe anderen denken over jouw vraag of kwestie, kom dan vooral langs! Er is volop gelegenheid om met elkaar te praten over ervaringen die al zijn opgedaan. Daarnaast is er ook gelegenheid om specifieke vragen aan Arnold Strijker te stellen in zijn rol als energie-adviseur.